Camaleó | Mastering
202
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-202,qode-quick-links-1.0,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
MASTERING
STANDARD

La manera més ràpida i eficaç de dur les teves mescles a un nou nivell. Mastering hibrid amb hardware d’alta gamma i software d’última generació.

35 € / cançó

MASTERING
+ SUMMING PER STEMS

Dóna color analògic a les teves mescles digitals gràcies al nostre poderós Summing Box INWARD CONNECTIONS MIX 690. Beneficia’t del 100% del nostre hardware: Api, Neve, UA, Chandler Limitted, etc. El summing garanteix un millor control del mastering i una millora espectacular en el so. (màxim 8 pistes estèreo o 16 mono)

50 € / cançó

(Add-on)

Mastering especial perquè la teva música soni perfecte a l’iTunes Store. Un pocés especial i homologat per Apple per poder vendre la teva música amb l’etiqueta Mastered for iTunes

+ 10 € / cançó

CINTA
(Add-on)

Perfecte per si vols dónar el color clàssic de la cinta i la seva compressió natural a les teves cançons. Master en cinta d’1/4″ a través dels magnetòfons Revox  a77 mk-ii o Tascam 32 2B.

+ 20 € / cançó

camaleó

Informació adicional
  • Només s’accepta audio no comprimpit en format .WAV o .AIFF amb mínim 44.1 KHz i 16 Bits.
  • El millor format per a Mastered for iTunes és 96Khz i 24 Bits sense oversampling, tot i que s’accepten arxius a partir de 44.1 Khz i a 24 Bits.
  • L’àudio s’entregarà sempre en .WAV a 44.1 Khz i 16 Bits. En el cas d’afegir l’opció Mastered for iTunes s’entregarà també amb el mateix format que s’han rebut els arxius i l’arxiu codificat en ACC.
  • El termini d’entrega variarà en funció de la disponibilitat de l’estudi, amb un màxim de 5 dies laborables
  • Màxim de 2 revisions per màster
  • Possibilitat de mastering presencial
  • Qualsevol pregunta o dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres via mastering@camaleo.cat